Adidas Gina Tricot

I lördags var jag i Västerås med Stellan. Han har köpt sin första lägenhet, en tvåa, så det blev en sväng till Ikea och Erikslund. Jag själv var ute efter ett par speciella vita jeans från Gina. Har Molly jeansen fast i svart som sitter heeelt perfekt på mig, så när jag såg att de fått in dem i vit så blev det ett köp utan tvekan. Blev även ett träningslinne och ett par "efter gymmet" byxor från Adidas som jag inte tagit bild på ännu pga att de ligger i tvätten.
 
Jeans från Gina Tricot, Strl S (Normala) 299:-
Linne från Stadium, Strl S (Normal) 149:-
 
 

Glossybox

Fick min glossybox igår i brevlådan. Denna var väldigt bra enligt mig, lite bra att ha saker. Alla produkter var i full storlek. Ursäkta den kassa mobil bilden, ville visa er så fort som möjligt ;)

Peeling från Naobay, 100ml 179:-
Tandkräm från Oral-B, 75ml 35:-
Läppstift från Make Up Store, 170:-
Deo från LDB, 60ml 21:-
Eyeliner från Elizabeth Mott, 2,3g 148:-


Nike


Visst är de snygga!? Har just nu ett par rosa nike flex som jag har på gymmet, men känner att det vore kul med ett par nya. De två ovan är sjukt snygga men jag har inte en aning om de passar just mina fötter. Tycker att många nike kan vara väldigt låga i hälen så det är viktigt att testa dem. Annars älskar jag just nike :D
 
 

Erikslund

Igår blev det en liten tripp till Västerås med mamma och pappa. De ville mest ut och åka så blev inte så mycket shopping. Hittade lite på H&M i alla fall. Byxorna och den randiga långa tröjan var på rea, medans de andra grejerna var nyhet. Älskar när affärerna är fullproppad med vår/sommar nyheter.
 

Gymkort

Söndag, både en bra och en seg dag. Skönt att inte behöva göra någonting, men samtidigt vet man att efter idag är det måndag igen. Tänkte vara duktig och gymma strax, har skaffat gymkort igen yeeey. Brorsan är för lat och har inte så mycket tid att träna så jag tog över hans kort som det var 7 månader kvar på. Han var bunden till ett år så vi gjorde en win-win grej att jag ger honom 200:-/månad så förlorar han bara hälften och jag behöver bara betala halva priset för gymkort ;)
 
 
 
 
 

Mello

Blev lite mellomys i nystädad lägenhet. Älskar lukten och känslar när allt är rent, då kan man slappna av. Bakade lite chokladbollar tidigare idag så har massa gott att äta