Glossybox specialbox

Beställde glossybox specialbox de hade här i nov/dec. Den kostade 299:- för oss som är medlem. Är såååå nöjd, utan att överdriva! Jag fick 6st produkter och varje produkt passade mig jättebra.
 
1. Luxie Large powder brush, Rose Gold, 249:- Har inte testat denna ännu men den är jättefluffig och mjuk.
2. Laqa & Co, Lip Lube 2g, 189:- Det fanns fem olika färger, ljusrosa, rosa, röd, orange, Nude. Jag fick nude och det var den jag ville ha. En överraskning är att den hade en doft av mint.
3. I'Atelier Maquillage, Mascara Keracare 11g, 260:- Denna har jag heller inte hunnit använda, med tanke på priset så lär denna vara helt ok. Bra att den var full size.
4. Karmameju, Star Micellar Water 02 200ml, 185:- Detta sminkbortagningsvatten har 3-i-1 funktion. Den innehåller cleanse, tone och hydrate. Man kan ha den på både ögon, ansikte och läpparna.
5. Hey Honey, Take It Off! Expoliating honey peel off mask 50ml, 269:- Denna dra bort mask ser jag fram emot att få prova.
6. Langé Paris, BB Cream Enhance-me 30ml, 380:- Har redan en BB Cream som jag har kvar av så ska testa denna direkt min nuvarande tar slut. Fick den i färgen light beige vilket passar mig perfekt nu på vintern.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback