Vem gillar inte skor?

Satt och kikade mina mail och hade fått "30% på alla höstskor", gick in och kikade på den hemsida och såg ett par sjuuuukt snygga. Jag vet inte vad det är med mig och skor (och jackor) men jag typ dras till dem haha. Det hjälpte ju inte att just dessa hette Petra :,D Tänkte först om det är som en arbetsskada, men jag har tyckt om skor sen jag var liten.

Jag tänker väldigt ofta på vad folk har på sig när jag möter någon så ett par skor gör väldigt mycket, framförallt så kan man fuska till sig lite längd ;)

Nu blir det kupolen med mamma. Ska försöka att lägga upp bild om jag hittar något. Träningslinnen och en bh är det jah framförallt ska kika efter.


Speedway

Igår blev det att åka till Brovallen och kila speedway. Har inte gjort det på två år så det kändes mysigt och kul. När jag var liten så var vi där varje vecka och tittade, det var då när Tony Richardsson var med och var på topp. När jag kom hem blev det att umgås med girlsen och utgång. Kul Kul!


Städa

Har ni haft det sådär stökigt hos er så ni mått dåligt av det? så har jag nu. Då tänkte jag "hur löser man detta?" Joh man kanske ska ta foten ur och börja städa lite. Oftast är jag sugen på att städa när jag är som mest stressad, typ om jag ska bort eller folk ska komma och hälsa på. Men egentligen är det ju bättre att inte stöka ner så mycket från början, eller hur? Fast denna gång är det inte bara jag som har slängt saker och kläder över hela soffan och halva lägenheten.

Har just nu en tvätt på så det är en början. Nej nu ska jag diska, inte pga att mina 12st teskedar är slut så jag inte kan äta B&J's hihi, utan det ser ju mer hemtrevligt ut när det är finfint vid diskbänken :D Puss