The Balm

När jag kom hem från jobbet igår låg dessa två paletterna i brevlådan från märket the balm. Jag har sen tidigare ögonskuggepaletten "nude tude" som jag använt flitit. Denna gång fick det bli nude dude, färgerna går i mer beige brun nyans. köpte även the manizer sisters som innehåller den omtalade Mary- Lou Manizer, Cindy- Lou Manizer och Betty- Lou Manizer. Perfekt om man vill framhäva kindbenen eller få lite lyster i ansiktet.


Glossybox specialbox

Beställde glossybox specialbox de hade här i nov/dec. Den kostade 299:- för oss som är medlem. Är såååå nöjd, utan att överdriva! Jag fick 6st produkter och varje produkt passade mig jättebra.
 
1. Luxie Large powder brush, Rose Gold, 249:- Har inte testat denna ännu men den är jättefluffig och mjuk.
2. Laqa & Co, Lip Lube 2g, 189:- Det fanns fem olika färger, ljusrosa, rosa, röd, orange, Nude. Jag fick nude och det var den jag ville ha. En överraskning är att den hade en doft av mint.
3. I'Atelier Maquillage, Mascara Keracare 11g, 260:- Denna har jag heller inte hunnit använda, med tanke på priset så lär denna vara helt ok. Bra att den var full size.
4. Karmameju, Star Micellar Water 02 200ml, 185:- Detta sminkbortagningsvatten har 3-i-1 funktion. Den innehåller cleanse, tone och hydrate. Man kan ha den på både ögon, ansikte och läpparna.
5. Hey Honey, Take It Off! Expoliating honey peel off mask 50ml, 269:- Denna dra bort mask ser jag fram emot att få prova.
6. Langé Paris, BB Cream Enhance-me 30ml, 380:- Har redan en BB Cream som jag har kvar av så ska testa denna direkt min nuvarande tar slut. Fick den i färgen light beige vilket passar mig perfekt nu på vintern.

 

Adventskalender

Glömde att ta kort förut på grejerna ur min the body shop karlender så här är några produkter som jag fått dessa dagar. Den platta saken längst fram på bilden är en gelé mask till ögonen om ni undrar. Jag är fortfarande supernöjd med allt 👍

Adventskarlender dag 3 & 4


Magsjuk

I söndags åkte jag på en långvarig magsjuka men  imorse kände jag men väldigt pigg, äntligen. Jag har bestämt mig för att vara helfrisk imorgon, i alla fall så frisk att jag orkar ta mig utanför dörren och se idolfinalen hos mamma och pappa. Det är skönt att vara hemma i sängen 1-2dagar, sedan blir det bara extremt långtråkigt. Imorgon är jag inne på dag 5,5, jag har legat i sängen/varit på toa i 5,5dagar! Snart börjar jag prata med mig själv haha. Men imorgon ska jag bädda rent i sängen, duscha, byta alla handdukar och badrumsmattor så inte en bacill finns kvar 👌

Adventskalender dag 2

Jag är åter igen jättenöjd med produkerna jag fick. Från the body shop fick jag en sink-in ansiktsmask, kostar 195:- Från Yves Rocher fick jag en handkräm som doftar jul, tror den kostar ca 40:- 


Adventskalender dag 1

I den första luckan hittar vi denna handtvål med svag doft av mandel. Den är i fullstorlek 250ml. Från Yves Rocher fick jag ett nagellack i metalliclila, svårt att se på bilden. Jag är supernöjd över båda sakerna! 

Glömde säga att kalenden från yves köpte jag tillsammans med min mamma så vi delar på grejerna. Denna nagellack ska mamma få, jag använder ju mest mitt gellack med förlängning.


Adventskalender

Det är redan första december! Det största som fattas här just nu är snö, utan den blir det inte samma julstämning. Men den som väntar på något gott ;)
Jag har inflrskaffat min en julkalender från yves rocher. Det var små söta påsar och man får då öppna en varje dag fram till julafton. Sen har jag fått en tidig julklapp, adventskalender av märket the body shop. Vart helt exalterad när jag fick syn på den! Denna kom i tre olika prisklasser och denna är den mest prisvärda.

Yves rochers julkalender kostade 699:-
The body shop adventskalender kostade 1200:-

(Denna som sagt fanns i två billigare upplagor, 800:- och 1000:-. Produkterna inuti är då inte lika dyra så du "tjänar" mest på denna guldiga)

Min tanke är att för er visa och lägga upp ett inlägg om dagen på innehållet. Kan hända att jag inte hinner vissa dagar eller bara visar upp grejen från the body shops kalender pga jag tänkte ha påsarna hemma hos mamma och pappa.