Förkyld

Skönt att jag hann med ett pass på gymmet igår för idag är det förkylning som gäller... kul. Mår rätt bra i kroppen men näsan är helt försroppad så inte ens nässpray hjälper :( Mamma ville umgås med mig ändå så vi ska ta en sväng på stan och sedan kika lite inne på Mio.


Scones

Hade ovanligt mycket energi efter jobbet idag så jag gick och handlade ingredienser till bröd och lite annat. Tänkte först att jag skulle träna, men att bära de där tunga påsarna från affären var jobbigare än ett armpass på gymmet haha. Har egentligen Hemköp ett hus ifrån där jag bor men ville ha lite luft så gick till Ica istället (tar ca 12min att gå). Brödet tog 15min att göra och 15min i ugnen så väldigt praktiskt att göra om man bara vill ha något att äta snabbt ;)


Nov. 03, 2014

Nu har höst och snart vintern kommit vilket betyder att jag har lite mer tid att skriva här. Riktigt mysigt att sitta och dricka nyponsoppa och skriva på kvällarna :)
Idag är jag ledig från jobbet så jag tror det blir att ta in trallen från ballen så sen slipper ligga ute och slitas i onödan.