God Jul

Glömde att göra ett inlägg på julafton så jag får istället säga, hoppas ni haft en riktigt bra jul ♡
Julafton firade jag med familj, farmor, farbror och kusiner. Det blev julbord och paket öppning. På juldagen så blev det trerätters med vännerna och sedan utgång. Väldigt kul att träffa folk som man inte träffar så ofta. Hade på mig en skitsnygg klänning men glömde att ta kort på den. Var i alla fall en svart med uppgklippt på sidorna av midjan och ett strasshalsband som var inbyggt. Så svårt att förklara haha :D


Vill ha

Snälla tomten, skulle absolut inte skada om dessa to-kill-for skorna ligger under granen detta år. Vet att jag är lite sent ute så det är helt ok om det bara ligger en liten lapp under granen som säger att dessa är på väg till mig. Jag har ju ändå varit ganska snäll i år ;)
 
http://www.bubbleroom.se/sv/skor/kvinna/have2have/st%c3%b6vlar-boots/st%c3%b6vletter-med-klossklackar-mist3?tm=26&utm_source=criteo&utm_medium=display_rt&utm_campaign=criteo
 
 

Fix innan julafton

Tänk, i övermorgon så är det julafton. Tiden går så himla fort!  Jag har nästan inte haft några som helst julkänslor denn jul, vet inte varför men det kan vara att man börjar bli äldre och har flyttat hemifrån. Men BOOM, idag äntligen så kom det som ett brev på posten, nu äntligen känner jag att det är jul. Kan vara för det snöar här i staden. Vad är en jul utan snö liksom? 

Jag tänkte springa till affären och handla lite baksaker som fattas, tänkte nämligen göra ett par kakor som jag hittade recept på igår. Pappa skulle komma över snart också sen blir det nog att dra till donken hihi. 


Cash is king

Lade ut en ny klänning från nelly på en köp/sälj sida på facebook som är inriktat till angränsande län och fick den sålt direkt. Hoppades att jag kunde få 100:- men fick faktiskt 150:- så jag blev superglad. Om man ändå har kläder liggandes hemma som man inte kan ha eller aldrig kommer använda så är det bättre att få pengar för den så man kan köpa något man faktiskt gillar. Det sköna med en sådan facebook sida är att man slipper hålla på och frakta kläderna, köparen kommer och hämtar grejerna istället så jag behöver knappt lyfta ett finger :)
 
 

Vit julgran

Det är inte ofta jag är in på Lidl, fastän jag nästan ser affären från min balkong, men jag var in där för någon vecka sedan för att köpa en barnyoghurt som endast de säljer och då såg jag denna julgran. Hur snygg!? Det fanns bara en kvar så jag haffade den direkt. Tror den kostade 39:- så det var inget snack om saken. Den passade prefekt till min byrå i hallen
 
 
 
 

Glossybox

Senaste glossyboxen jag fick blev jag riktigt nöjd med. Verkligen produkter som man kan ha dagligen. Glittret kanske man inte smetar på en måndags morgon hehe men annars så. Boxen är designad av Nilsdotter, de gjorde hon bra! Älskar vita saker haha. 

Den innehöll:
Ansiktsvatten från L'oreal
Allt-i-allo gel från Sasco
Nagellack från Make Up Store
Läppsyl
Lösglitter Silver
Anton Berg godis (i min mage)


Skinnkjol

Älskar min nya kjol från New Yorker. Sitter som en smäck över rumpan. Blir perfekt till någon festlig dag här över julen. Tycker bena ser lite längre ut när den är snett skuren också, för en kortis som jag så är det guldvärt.

199:- Jag bär storlek 34